skip to Main Content

Deloitte Fast50 Award

WePayPeople weer in linker rijtje van Deloitte Technology Fast50

Amsterdam, 12 oktober 2015 – WePayPeople is als vijftiende geëindigd op de Deloitte Technology Fast50 Award 2015. De hoge notering werd behaald met een omzetgroei van 698% over de afgelopen vier jaar (2011-2014). Het is de derde achtereenvolgende keer dat WePayPeople in de bovenste helft eindigt. De twee voorgaande jaren behaalde WePayPeople de vijfde positie.
WePayPeople is gespecialiseerd in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, payroll en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople. “We groeien vooral in het verzorgen van de backoffice voor intermediairs. Die ontdekken dat ze sneller kunnen groeien als ze de focus op de voorkant kunnen houden, omdat de backoffice door ons wordt gedaan. Onze unieke automatisering maakt dat ook mogelijk.”
WePayPeople groeit al sinds de start van het bedrijf in 2008 onophoudelijk en in hoog tempo. De laatste vijf jaar valt het dan ook vaak in prijzen bij Awards waar snelle groei centraal staat. Naast deze derde verkiezing in de Deloitte Fast50 Award won WePayPeople ook al vier keer een FD Gouden Gazellen.

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

Back To Top