skip to Main Content

Derde nominatie voor Deloitte Fast 50

Amsterdam, 4 september 2015 – WePayPeople is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 Award 2015. Het is de derde achtereenvolgende keer dat WePayPeople meedoet aan deze verkiezing en een nominatie in de wacht sleept. De Deloitte Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Begin oktober wordt de uiteindelijke ranking bekend gemaakt. De twee voorgaande jaren behaalde WePayPeople de vijfde positie.
Technology Fast50 2015

Specialist in backofficedienstverlening voor uitzenders, payrollingen salarisadministraties

WePayPeople is gespecialiseerd in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, payrolling en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople. “We groeien vooral in het verzorgen van de backoffice voor intermediairs. Die ontdekken dat ze sneller kunnen groeien als de focus op de voorkant kunnen houden omdat de backoffice door ons wordt gedaan. Onze unieke automatisering maakt dat ook mogelijk. De nominatie voor de Fast 50 past ook goed bij ons omdat bij onze groei de in eigen huis ontwikkelde portal, in combinatie met de ERP van Afas, centraal staat.”

Over Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

Over WePayPeople

WePayPeople regelt alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers. Snel, zeker en veilig. Met payrolling, salarisadministratie, backoffice dienstverlening voor uitzenders en internationale contracting services. Met onze dienstverlening dragen we bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt en ontzorgen we ondernemers. Via WePayPeople ontvangen bijna 4.000 mensen op tijd en volgens afspraak hun salaris.

Awards

  • 2014 FD Gouden Gazellen, eerste in categorie middelgroot, provincie Noord-Holland.
  • 2014 Deloitte Technology Fast 50, vijfde van Nederland.
  • 2013 FD Gouden Gazellen, derde in categorie middelgroot, provincie Noord-Holland.
  • 2013 Deloitte Technology Fast 50, vijfde van Nederland.
  • 2012 FD Gouden Gazellen, eerste in categorie kleine bedrijven, provincie Noord-Holland.
  • 2011 FD Gouden Gazellen, eerste plaats van heel Nederland.
Back To Top