skip to Main Content

Groei Payroll Works zet door in 2012

Amsterdam, 29 januari 2013 – Payroll Works, een van de snelst groeiende payrollbedrijven van Nederland, heeft in 2012 een verdubbeling van haar omzet gerealiseerd ten opzichte van 2011. De omzet komt daarmee voor het eerst sinds het startjaar 2008 uit in de dubbele cijfers (> 10 miljoen euro). Naast payrolling en salarisadministraties levert het bedrijf ook contracting diensten voor buitenlandse bedrijven die geen vestiging in Nederland hebben maar wel mensen in ons land willen laten werken. De groeiverwachtingen voor 2013 zijn positief. Payroll Works verwacht dit jaar voor een aantal uitzendbureaus de volledige backoffice te gaan verzorgen.

In 2013 focus op uitbreiding verzorgen backoffice voor uitzendbureaus

Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van Payroll Works: “De flexibilisering van de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat steeds meer bedrijven payrolling tot onderdeel van hun HR beleid maken. Deze trend zal zich de komende jaren voortzetten.” De sterke groei leverde de dienstverlener in zowel 2011 als 2012 een FD Gazellen Award op. Kousbroek ziet de groei in de breedte van de dienstverlening doorzetten maar kijkt in 2013 ook naar uitzendbureaus: “We zijn uitstekend toegerust om de backoffice van uitzendbureaus en intermediairs helemaal te verzorgen. Dat doen we nu nog maar voor een enkele speler in die markt maar we willen daar in 2013 juist sterk gaan groeien. Ook in de uitzendbranche wordt het bijhouden van alle gewerkte uren, loonstroken en verschuldigde premies van alle personeelsleden steeds vaker als belasting van de organisatie gezien. Het leidt af van waar ze voor op de aarde zijn en drukt bovendien de marges omdat het veel tijd vraagt. Met het uitbesteden van de backoffice kunnen uitzendbureaus en intermediairs direct hun marges verbeteren.”

Over Payroll Works

Payroll Works is in 2008 opgericht en specialiseert zich in payroll diensten, contracting en het beheer van salarisadministratie. Ze wonnen in 2011 de FD Gouden Gazelle voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland en recentelijk wonnen ze de FD Gouden Gazelle 2012 voor de provincie Noord-Holland als snels groeiende bedrijf van die provincie. Het bedrijf draagt met haar dienstverlening bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt, en ondersteunt ondernemers en zelfstandigen in hun activiteiten. Door gebruik te maken van moderne technische middelen, duidelijke communicatie en een toegewijde klantenservice heeft Payroll Works zich in haar vakgebied uitstekend geprofileerd. Naast de sterke omzetstijging heeft het bedrijf ook een stabiel bestand van tevreden klanten opgebouwd – Payroll Works verzorgt voor steeds meer bedrijven deze vraag.

Back To Top