skip to Main Content
UITZENDSCOPE PODCAST TOP-10: OGEN DICHT, LEKKER ACHTEROVER EN LUISTEREN MAAR…

UITZENDSCOPE PODCAST TOP-10: OGEN DICHT, LEKKER ACHTEROVER EN LUISTEREN MAAR…

Werken aan het ondernemerschap valt vaak niet mee. Je moet nadenken over financiën, planning en strategie, marketing en ga zo maar door. We hebben een relaxte manier voor je om in de vakantie toch iets te doen aan groei en ontwikkeling, zonder dat het teveel moeite kost. Laat je informeren, inspireren en verrassen door de UitzendScope podcast top-10.
1. MOTalk
Klaas Weima van reclamebureau Energize interviewt Nederlandse chief marketing officers over actuele marketingthema’s.
2. Entrepreneur
Verschillende podcasts over alles wat te maken heeft met ondernemen. Met ‘s werelds beste ondernemers in ‘The Top’, interviews met schrijvers en artiesten en anderen over hoe zij kunnen excelleren in ‘How Succes Happens’ en interviews met ondernemers die moeilijke tijden hebben gekend en hoe zij daar gelukkiger en rijker uit zijn gekomen in ‘Problem Solvers’. Engelstalig.
3. Science VS
Science VS’ bespreekt rages, trends en ‘the opinionated mob’; wat is waar, wat niet en alles wat er tussenin zit. Onderwerpen zijn zeer uiteenlopend: van het uitsterven van ijsberen tot een goed gesprek met een astronaut. Engelstalig.
4. Groeifactor van MKB Brandstof
Openhartige verhalen van inspirerende ondernemers zoals Mark Landman van Dotcontrol Group, Raymond Klompsma van srprs.me en Symen Jansma van TravelBird.
5. How I built this
In ‘How I built this’ wordt gesproken met ceo’s en wereldberoemde ondernemers over de start van hun bedrijf en hoe deze bedrijven vervolgens de wereld hebben veranderd. Denk aan Airbnb, Wikipedia, Atari, LinkedIn, Ben & Jerry’s en Instagram. Er wordt niet alleen gesproken over de successen maar ook over leerzame mislukkingen. Engelstalig
6. 100% Inspiratie
Thijs Lindhout gaat in 100% Inspiratie op zoek naar de meest inspirerende en vernieuwende ondernemer van Nederland en spreekt met mensen als Guido Weijers, Gerard Ekdom, André Kuipers, Jort Kelder en Pieter van den Hoogenband.
7. BNR Podcasts
BNR maakt en selecteert de meest interessante Nederlandse podcasts over ondernemen, economie, nieuws, politiek, technologie, innovatie en meer.
8. Work in progress
Podcast van Intermediair over carrière, work-life balance en persoonlijke groei.
9. 7Ditches
Hier vind je honderden interviews met Nederlandse ondernemers. Met namen als Elske Doets, eigenaar van Jan Doets over America Tours, Margot Cooijmans van de Philips Foundation over het partnership met Unicef en Reynier van Bommel over het familiebedrijf.
10. Getting Things Done
Professionals worden geïnterviewd over de manier waarop zij omgaan met David Allen’s ‘Getting Things Done’ timemanagementmethode. Een combinatie van persoonlijke en professionele verhalen voor ondernemers die een stressvrij en productief leven willen.

Back To Top