skip to Main Content
Julius Kousbroek Draagt Leiding WePayPeople Over Aan Romaissa Boumathour

Julius Kousbroek draagt leiding WePayPeople over aan Romaissa Boumathour

WePayPeople is trotse deelnemer aan de zesde editie van JINC Baas van Morgen. Op 23 januari 2020 staat onze managing director Julius Kousbroek voor een dag zijn stoel af aan Romaissa Boumathour, een leerling van het VMBO. “Het wonen in een bepaald postcodegebied mag niet in de weg staan van persoonlijke ontwikkeling en succes. Daarom ben ik er trots op dat ik namens WePayPeople mee mag doen met de Baas van Morgen. Romaissa is een dame die weet wat ze wil en daarom uitermate geschikt om een eigenwijs bedrijf als WePayPeople te leiden”, aldus Kousbroek.

WePayPeople maakt deel uit van een groot gezelschap: in totaal doen maar liefst 317 ‘bazen’ in Nederland mee aan het evenement. Met Baas van Morgen willen WePayPeople en JINC, een non-profitorganisatie die strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren, de aandacht vestigen op het feit dat een succesvolle loopbaan niet voor iedereen is weggelegd. Want wie geboren wordt in een omgeving met veel armoede en weinig rolmodellen, heeft minder kans om het ver te schoppen dan leeftijdsgenootjes uit rijkere wijken. Hoe slim of talentvol hij verder ook is.

Onze jonge baas staat de 23ste een spannende dag te wachten. Nadat ze officieel de touwtjes in handen heeft gekregen, zal Romaissa het Instagram-account van WePayPeople overnemen en zich door middel van brainstormsessies actief bezighouden met de ontwikkeling van een nieuwe mediacampagne om jongeren te benaderen.

JINC Baas van Morgen wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden. Er doen kinderen en bazen mee uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam-Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.

Over WePayPeople

WePayPeople regelt alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers, treedt op als IND referent en kan verblijfsvergunningen voor kennismigranten aanvragen. WePayPeople won al acht keer de FD Gazellen Award. Bovendien biedt WePayPeople de in deze markt zo gewenste betrouwbaarheid en stabiliteit, onder andere door middel van een NEN 4400-1 certificering, een ISO 9001 certificering en aansluiting bij de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU).

Over JINC

Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijden we voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin ieder kind kansen krijgt.  

Om dat te bereiken, helpen we kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 47.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.  

JINC werkt samen met het onderwijs en partners uit het bedrijfsleven. Hun financiële steun en expertise zijn onmisbaar. De partners krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in hun bedrijf. Ze versterken hun binding met de maatschappij en bieden werknemers een inspirerende ervaring. 

Daarom zeggen we graag: iedereen groeit met JINC.

Media zijn van harte welkom om langs te komen bij WePayPeople om verslag te doen van JINC Baas van Morgen. Aanmelden kan via Daniël Meis: d.meis@wepaypeople.nl.

Ook kunt u ons die dag – en andere dagen – volgen op LinkedIn en Instagram.

Back To Top