skip to Main Content

MVO Solutions winnaar ‘Uitzendondernemer van het Jaar’

Afgelopen maandag 24 oktober was de uitreiking van de eerste editie van Uitzendondernemer van het Jaar Awards in het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. WePayPeople is samen met ABN AMRO en Flexmarkt trotse sponsor van dit evenement. Uiteindelijk is na een inspirerende en zenuwslopende middag voor de vijf finalisten MVO Solutions uit Didam als winnaar verkozen!
De vijf uitzenders gaven elk een pitch voor de jury en de andere genomineerden waarin ze duidelijk maakten waarom zij de titel Uitzendondernemer van het Jaar verdienden. De jury bestond uit juryvoorzitter Esther Raats-Coster (non executive board member in diverse profit en non-profit organisaties én Zakenvrouw van het jaar 2006), Hans Biesheuvel (ONL voor Ondernemers), Frank van Gool (directievoorzitter van OTTO Work Force) en Rogier Brinker (Relationship Manager ABN AMRO). De criteria van de jury om uit de inzendingen de vijf beste uitzenders te kiezen waren:

  • Geef uw visie over de ontwikkeling van de uitzendmarkt; welke uitdagingen worden gesignaleerd en op welke wijze wordt daarop geanticipeerd in de externe bedrijfsstrategie?
  • Geef uw visie op de eigen bedrijfsvoering; wat zijn de sterke en zwakte punten van de onderneming, waar is in de interne bedrijfsstrategie de focus gericht?
  • Geef daarnaast uw visie op een fictieve case-vraag.

MVO Solutions winnaar eerste editie

Voor de jury was het doorslaggevend dat de visie van de ondernemer in de pitch van MVO Solutions centraal stond. Een onbetwiste winnaar in onze ogen! Na lang beraad is de jury tot de uiteindelijke top drie gekomen:
1. MVO Solutions
2. Match 4U
3. Werktalent
Op de tweede plaats eindigde Match 4U die tevens met grote overgave de publieksprijs in ontvangst mocht nemen. Werktalent heeft met de finale pitch de derde plaats weten te bemachtigen. Met het winnen van de titel heeft MVO Solutions een prijsbedrag van €15.000,- gewonnen. De winnaars willen dit bedrag deels besteden aan projecten waarbij hun hart ligt. Wat wij alleen maar kunnen toejuichen.
Wij willen namens WePayPeople alle vijf de finalisten van harte feliciteren met het behalen van de finale en in het bijzonder MVO Solutions met de titel Uitzendondernemer van het Jaar. Houd het goede werk vol en tot een volgende editie!

Back To Top