skip to Main Content

Opening handelsdag NYSE Euronext maandag 12 december aanstaande door Payroll Works

Payroll Works opent met de beroemde gongslag maandag 12 december aanstaande de handelsdag op Beursplein 5.
Het snelst groeiende bedrijf van Nederland heeft de bijzondere eer gekregen om de Amsterdamse beursdag van de New York Stock Exchange Euronext te openen. Maurits van Oranje en Felix van der Houwen zullen in het kader van hun samenwerking met Payroll Works, de opening ook bijwonen.
De Gong Ceremonie wordt exclusief aangeboden aan klanten van NYSE Euronext en aan opvallende personen uit de sport en cultuur, bijzondere evenementen en Goede Doelen. RTL-Z zal de gongceremonie live uitzenden. Tevens zal de NYSE haar perscontacten uitnodigen en de aankondiging publiceren op haar internationale website. De “Gongceremonie van de Week” zal worden gepubliceerd in de Telegraaf van zaterdag.

UPDATE 12/12/2011</h2

Persbericht van NYSE

FD Gazellen
Het Financieele Dagblad reikte afgelopen maand de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.
De FD Gazellen-ranglijst komt tot stand op basis van de bekendgemaakte omzetcijfers, gemeten over de laatste drie jaar. Bedrijven die twintig procent of meer zijn gegroeid, in het laatste jaar geen negatief resultaat hebben gerealiseerd en geen omzetteruggang hebben gekend, mogen zich een jaar lang FD Gazellen 2010 noemen.
De snelst groeiende onderneming van Nederland dit jaar is Payroll Works uit Amsterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in payrolling (umbrella services) en salarisadministratie (payroll administration). Het bedrijf zag de omzet in 3 jaar tijd stijgen tot 2.7mln euro. Volgend jaar verwacht directeur Julius Kousbroek wederom een zelfde stijging te halen: ’dit is pas het begin van het begin’. Om de snelle groei in goede banen te leiden en te versterken werkt Payroll Works samen met The Source, het bedrijf van Maurits van Oranje en Felix van der Houwen. Zij zullen ook aanwezig zijn bij de gongcermonie.

Meer informatie

Persinformatie

U kunt uw bericht altijd achterlaten in het contactformulier op onze website, deze berichten worden ook ’s avonds en in het weekend gelezen.

Back To Top