skip to Main Content

Payroll Works 5de van Deloitte Technology Fast50

We zijn trots op de 5de plaats in de Deloitte Technology Fast50 en op het team waarmee we dit succes hebben behaald.
Vandaag verstuurden we onderstaande persbericht.

Payroll Works vijfde van Deloitte Technology Fast50

PERSBERICHT – Amsterdam, 11 oktober 2013 – Payroll Works is als vijfde geëindigd op de Deloitte Technology Fast50 Award 2013. De ranking werd gisteravond bekend gemaakt tijdens speciale bijeenkomst in Eindhoven. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2008 – 2012). De hoge notering van het Amsterdamse bedrijf werd behaald met een omzetgroei van 3.975%. Eerste werd Adyen met een omzetgroei van 14.000 %. Payroll Works won in 2011 en 2012 al een andere award voor snel groeiers; de FD Gouden Gazellen.
Payroll Works is gespecialiseerd in backoffice service voor uitzendbureaus, payroll en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Centraal daarbij staat de in eigen huis ontwikkelde portal in combinatie met de ERP van Afas. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van Payroll Works: “Het verwerken van alle gewerkte uren, digitaal publiceren van loonstroken, de betalingen van alle netto salarissen en het afdragen van de verschuldigde premies, gebeurt met deze eigen ‘verloningsmachine’. Het geeft ons de mogelijkheid om heel goed aan te sluiten bij de klantbehoefte. Dagelijks werken vier programmeurs op kantoor aan de verbetering en doorontwikkeling van de portal. We zijn overigens nog op zoek naar goede ICT’ers.”

Groei in backoffice service voor uitzendbureaus

“Wij zijn vereerd dat we zo hoog geëindigd zijn. Onze strategie en aanhoudende groei de laatste jaren heeft onze positie in de markt verstevigd. Onze keuze om sterk in te zetten op eigen technologie wordt beloond met deze notering. We groeien de laatste tijd erg sterk in het onderdeel waarin we de backoffice van uitzendbureaus verzorgen. We kunnen daarmee meer dan andere partijen op maat aansluiten bij de wensen van die uitzendbureaus”, aldus Kousbroek.

Back To Top