skip to Main Content

Payroll Works genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

PERSBERICHT – Amsterdam, 12 september 2013 – Payroll Works is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2013. Het is voor het eerst dat Payroll Works meedoet aan deze verkiezing. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. Donderdag 10 oktober 2013 wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Eindhoven. Payroll Works won in 2011 en 2012 al een andere award voor snel groeiers; de FD Gouden Gazellen.
Payroll Works is gespecialiseerd in backoffice service voor uitzendbureaus, payroll en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Centraal daarbij staat de in eigen huis ontwikkelde portal in combinatie met de ERP van Afas. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van Payroll Works: “Het bijhouden van alle gewerkte uren, verzorgen van loonstroken en afdragen van de verschuldigde premies, kortom alles rondom de verloning van de medewerkers gebeurt met deze eigen ‘verloningsmachine’. Het geeft ons de mogelijkheid om heel goed aan te sluiten bij de klantbehoefte. Dagelijks werken vier mensen op kantoor aan de verbetering en ontwikkeling van de portal.”
Kousbroek: “Wij zijn vereerd dat we genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast50. Onze strategie en aanhoudende groei de laatste jaren heeft onze positie in de markt verstevigd. Onze keuze om sterk in te zetten op eigen technologie wordt beloond met deze nominatie. We groeien de laatste tijd erg sterk in het onderdeel waarin we de backoffice van uitzendbureaus verzorgen. We kunnen daarmee meer dan andere partijen op maat aansluiten bij de wensen van die uitzendbureaus.”
Carlo Renne, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “Ook dit jaar zien we weer veel bedrijven die voor het eerst genomineerd zijn voor de Fast50 lijst. Wat ons betreft is dit een heel positieve ontwikkeling en het laat zien dat er nog volop beweging is in de technologiesector in Nederland en België. Ieder jaar zien we veel internetbedrijven terug in de lijst van genomineerden. Zij blijven dominant aanwezig. Daarnaast zijn ook software- en telecombedrijven goed vertegenwoordigd en vinden we een aantal hightechbedrijven terug in de lijst.”

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2008 – 2012). Ook bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech. Naast de ranglijst bestaat het Technology Fast50 programma uit seminars, ronde tafel besprekingen met (voormalige) ‘captains of industry’ en studiereizen die gedurende het jaar georganiseerd worden.

Back To Top