skip to Main Content

Payroll Works genomineerd voor FD Gazellen Awards 2013

Groei in backoffice service voor uitzendbureaus

PERSBERICHT – Amsterdam, 23 oktober 2013 – Payroll Works is genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2013. Het Amsterdamse bedrijf won deze prestigieuze prijs in 2011 en was daarmee het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Vorig jaar behaalden ze de vijfde plaats. Eind november maakt Het Financieele Dagblad de ranking bekend.
Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter Payroll Works: “Onze strategie en aanhoudende groei de laatste jaren heeft onze positie in de markt verstevigd. Onze keuze om sterk in te zetten op eigen technologie zorgt dat we onze diensten steeds breder in kunnen zetten. We groeien de laatste tijd erg sterk in het onderdeel waarin we de backoffice van uitzendbureaus verzorgen. We kunnen daarmee meer dan andere partijen op maat aansluiten bij de wensen van die uitzendbureaus.” Om voor de FD Gazellen 2013 genomineerd te worden, moeten ondernemingen over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van tenminste 20% laten zien.
Payroll Works is gespecialiseerd in backoffice service voor uitzendbureaus, payroll en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Centraal daarbij staat de in eigen huis ontwikkelde portal in combinatie met de ERP van Afas. Kousbroek: “Het verwerken van alle gewerkte uren, digitaal publiceren van loonstroken, de betalingen van alle netto salarissen en het afdragen van de verschuldigde premies, gebeurt met deze eigen ‘verloningsmachine’. Het geeft ons de mogelijkheid om heel goed aan te sluiten bij de klantbehoefte en snelle groei aan te kunnen.” De inzet op het ontwikkelen van eigen technologie werd recentelijk beloond met de vijfde plaats in Deloitte Technology Fast50.

Back To Top