skip to Main Content

Payroll Works in actie op Flexcongres

Julius Kousbroek leidt verdiepingssessie over Flexvoorzieningen
Amsterdam, 25 maart 2013 – Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van Payroll Works leidt tijdens het Flexcongres op 4 april een verdiepingssessie. Thema van het congres is: ‘Flex: nu en in de toekomst’. Kousbroek zal tijdens deze sessie inzoomen op outsourcing als trend in het bedrijfsleven.
Kousbroek: “McKinsey signaleert outsourcing als de trend van nu. In de uitzendbranche begint deze trend ook gehoor te vinden, met name voor de backoffice activiteiten. In de beginfase worden minder kritische transactionele activiteiten zoals loonadministratie uitbesteed. Positieve ervaringen en feedback zullen vervolgens leiden tot outsourcing van meer strategische activiteiten. Het is een trend die verklaarbaar is. Ondernemers kiezen daarmee voor reductie van risico’s en kosten en ruimte om te focussen op strategie en kernactiviteiten. Want het bijhouden van alle gewerkte uren, loonstroken en verschuldigde premies van alle personeelsleden maakt geen onderdeel uit van de kernactiviteiten van de organisatie. Dat drukt bovendien de marges omdat het veel tijd vraagt. Ik vind het leuk om tijdens het congres met ondernemers in de flexbranche een verdiepingsslag te maken en te kijken naar de toekomst.”

Over Payroll Works

Payroll Works is in 2008 opgericht en specialiseert zich in payroll diensten, contracting en het beheer van salarisadministraties en het verzorgen van de backoffice voor uitzendbureaus. Ze wonnen in 2011 de FD Gouden Gazelle voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland en recentelijk wonnen ze de FD Gouden Gazelle 2012 voor de provincie Noord-Holland als snelst groeiende bedrijf van die provincie. Het bedrijf draagt met haar dienstverlening bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt, en ondersteunt ondernemers en zelfstandigen in hun activiteiten. Door gebruik te maken van moderne technische middelen, duidelijke communicatie en een toegewijde klantenservice heeft Payroll Works zich in haar vakgebied uitstekend geprofileerd. Naast de sterke omzetstijging heeft het bedrijf ook een stabiel bestand van tevreden klanten opgebouwd – Payroll Works verzorgt voor steeds meer bedrijven deze vraag.
Op de website van het Flexcongres is meer informatie over het programma te vinden.

Back To Top