skip to Main Content

Payroll Works sterkste Nederlandse stijger in FD Gazellen 2011

Amsterdam, 24 november 2011 – Na vorige week de eerste prijs voor de FD Gazellen Awards 2011 te hebben bemachtigd in de regio Noord- en Zuid-Holland mag Payroll Works zich nu ook het snelst groeiende bedrijf in Nederland noemen met een groeipercentage van 918%.

UPDATE: video van de uitreiking

Over FD Gazellen Awards 2011

De FD Gazellen Awards is een jaarlijks terugkerend initiatief van het Financieel Dagblad, credit ratings bureau Graydon en ABN AMRO. Ieder jaar wordt per provincie of regio onderzocht welke bedrijven de sterkste financiële groei hebben gerealiseerd. Voor deze bedrijven geldt dat zij over drie jaar een minimale omzetgroei van 20% gerealiseerd moeten hebben. Ook moet de omzet in het eerste jaar minimaal € 100.000 bedragen. Verder wordt gekeken naar de financiële gezondheid van de geselecteerde ondernemingen, hun betaalgedrag gedurende de periode en of zij een netto positief resultaat hebben genoteerd.

Payroll Works is trots

Payroll Works won eerder deze week de Gouden Gazelle in de regio’s Noord- en Zuid-Holland. Met een indrukwekkende omzetgroei van 918% tussen 2008 en 2011 plaatste de payrolling specialist zich boven de andere deelnemers in de regio. Nu de cijfers voor Noord-Brabant, Zeeland en Limburg ook bekend gemaakt zijn blijkt dat Payroll Works ook alle andere deelnemers uit Nederland achter zich heeft gelaten. Gertjan van Dam en Julius Kousbroek, de directie van Payroll Works, reageren verheugd op dit resultaat: “We zijn heel erg trots, dit is een bevestiging dat we op de juiste weg zijn. Volgend jaar is de kans heel groot dat we weer erg hoog gaan eindigen. Een enorme opsteker voor het team en onze uitstraling naar buiten. Graag wil ik het FD en de partners bedanken voor de organisatie van deze bijzondere award uitreiking.”

Over Payroll Works

Payroll Works is in 2007 opgericht en specialiseert zich in payroll services en het beheer van salarisadministraties. Het bedrijf draagt met haar dienstverlening bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt, en ondersteunt ondernemers en zelfstandigen in hun activiteiten. Door gebruik te maken van moderne technische middelen, duidelijke communicatie en een toegewijde klantenservice heeft Payroll Works zich in haar vakgebied uitstekend geprofileerd. Naast de vermelde omzetstijging heeft het bedrijf ook een stabiel bestand van tevreden klanten opgebouwd – Payroll Works verzorgt voor steeds meer bedrijven de salarisadministratie, en inmiddels staan meer dan 2.500 actieve payroll-medewerkers bij de organisatie geregistreerd.

Meer informatie

Back To Top