skip to Main Content

Payroll Works top 3 nominatie voor FD Gazellen 2011

Amsterdam, 11 november – Payroll Works behoort tot de top 3 van snelst groeiende Nederlandse bedrijven in de categorie ‘Kleine bedrijven’ in regio Noord- en Zuid-Holland. Daarom is Payroll Works door het Financieel Dagblad genomineerd voor de FD Gazellen 2011. Dinsdag 15 november aanstaande zal Payroll Works tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards bij KPMG te Amstelveen horen welke plaats zij uiteindelijk heeft behaald. In de tussentijd werkt Payroll Works aan een speciale actie om haar nominatie te vieren met haar klanten.

Over FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad, credit ratings bureau Graydon en ABN AMRO. Om voor nominatie in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven opgenomen zijn. Kandidaten worden vervolgens gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2008 – 2010.
Door haar snelle groei en stabiel bedrijfsprofiel is Payroll Works als één van de drie beste stijgers van deze periode opgemerkt. Voor de directie, Gertjan van Dam en Julius Kousbroek, is de nominatie een bevestiging van hun visie en het harde werken van de afgelopen jaren. “We zijn vereerd dat we voor deze prestigieuze award zijn genomineerd. Wat ons betreft is dit pas het begin van het begin. Er is veel gedaan maar zoveel meer te doen”.

Over Payroll Works

Payroll Works is in 2007 opgericht en specialiseert zich in payroll en salarisadministratie. Door de focus op duidelijk communicatie, moderne ondersteuning en klantgerichtheid zijn op dit moment meer dan 2.500 payroll-krachten bij Payroll Works geregistreerd. Ook verzorgt Payroll Works inmiddels voor vele bedrijven binnen en buiten de regio de loonadministratie.

Meer informatie

Back To Top