skip to Main Content

Payroll Works wint FD Gouden Gazelle Noord-Holland

Amsterdam, 30 november 2012 – Payroll Works uit Amsterdam heeft gisteravond een FD Gouden Gazelle gewonnen omdat ze het snelst groeiende bedrijf van Noord-Holland zijn. Met de gerealiseerde omzetgroei van 849% in de afgelopen drie jaar is Payroll Works landelijk het vijfde snelst groeiende bedrijf van Nederland.
Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van Payroll Works: “We zijn ongelooflijk trots. Vorig jaar wonnen we immers al de hoofdprijs omdat we het snelst groeiende bedrijf van heel Nederland waren. Het is ons gelukt deze sterke omzetgroei vast te houden waardoor we nu een Gouden Gazelle winnen in Noord-Holland en landelijk in de top vijf zitten. Payrolling is een groeimarkt en wij hebben in korte tijd een goede naam opgebouwd met een zeer goede dienstverlening. Die combinatie zorgt voor een meer dan stevige groei. Deze Gouden Gazelle is een pluim voor de mensen die bij ons werken maar is ook goed voor de payrollbranche in het algemeen.”
Om voor de FD Gazellen genomineerd te worden, moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% behalen met alleen autonome groei, een positief netto resultaat en beperkt vreemd vermogen. Voor deze editie waren 350 bedrijven genomineerd. De FD Gazellen is een initiatief van Het Financieele Dagblad, credit ratings bureau Graydon en ABN AMRO.

Over Payroll Works

Payroll Works is in 2008 opgericht en specialiseert zich in payroll, contracting en het beheer van salarisadministraties. Het bedrijf draagt met haar dienstverlening bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt, en ondersteunt ondernemers en zelfstandigen in hun activiteiten. Door gebruik te maken van moderne technische middelen, duidelijke communicatie en een toegewijde klantenservice heeft Payroll Works zich in haar vakgebied uitstekend geprofileerd. Naast de sterke omzetstijging heeft het bedrijf ook een stabiel bestand van tevreden klanten opgebouwd – Payroll Works verzorgt voor steeds meer bedrijven deze vraag.

Meer informatie

Back To Top