skip to Main Content

Persbericht: WePayPeople voor vierde keer FD Gazelle

Amsterdam, 28 oktober 2014 – WePayPeople is voor het vierde achtereenvolgende jaar een FD Gazelle. Daarmee behoort het ook in 2014 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Medio november wordt bekend op welke positie het Amsterdamse bedrijf in de ranking met alle FD Gazellen eindigt. In 2011 eindigde het in de landelijke ranking op nummer 1 en was daarmee het snelst groeiende bedrijf van heel Nederland.
In 2011 en 2012 was WePayPeople nog een FD Gazelle bij de kleine bedrijven. En in 2013 voor het eerst als middelgroot bedrijf. Al die keren overigens nog als Payroll Works. Vorige week maakte het bedrijf bekend verder te gaan met een nieuwe naam: WePayPeople. Een naam die de lading van de werkzaamheden beter dekt: alles regelen rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers.
Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter WePayPeople: “Voor de vierde keer op rij FD Gazelle worden, is iets om heel trots op te zijn. De stevige groei tijdens de startjaren was al goed, maar het is relatief moelijker zo’n groei jaar na jaar door te trekken. Inmiddels zijn we een middelgroot bedrijf en zijn we in de basis nog steviger. En klaar voor de volgende groeifase. Technologisch hebben we het uitstekend voor elkaar met onze zelf ontwikkelende high end ‘verloningsmachine’. Dat maakt dat we goed aan kunnen haken bij de groei die ook de komende jaren in de flexmarkt zit.”
WePayPeople regelt dat voor Nederlandse opdrachtgevers met payroll, salarisadministratie en uitbesteding backoffice en voor internationale opdrachtgevers biedt het bedrijf payroll en contracting services.

Back To Top