skip to Main Content

Persbericht: WePayPeople wederom in top snelst groeiende bedrijven

[wpp_post_begin] [wpp_breadcrumbs] [wpp_post_title] Eerste plaats FD Gazellen in provincie Noord-Holland categorie middelgrote bedrijven
Amsterdam, 14 november 2014 – WePayPeople behoort voor het vierde achtereenvolgende jaar tot de snelst groeiende bedrijven van ons land. Het Amsterdamse bedrijf eindigde als eerste van Noord-Holland in de categorie middelgrote bedrijven van de FD Gazellen Awards 2014, waarin het dit jaar voor de tweede keer meedeed. In 2011 deed WePayPeople voor het eerst mee en eindigde in de landelijke ranking in de categorie kleine bedrijven op nummer 1. Daarmee was WePayPeople het snelst groeiende bedrijf van Nederland. De wederom hoge notering dankt het bedrijf aan een omzetgroei van 271% over de boekjaren 2011, 2012 en 2013. De groei in de laatste jaren komt vooral vanuit de backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus. WePayPeople regelt alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers.
Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter WePayPeople: “Voor de vierde keer zo hoog eindigen, is iets om heel trots op te zijn. De stevige groei tijdens de startjaren was al goed maar het is relatief moelijker zo’n groei jaar na jaar door te trekken. Inmiddels zijn we een middelgroot bedrijf en zijn we in de basis nog steviger. En klaar voor de volgende groeifase. Technologisch hebben we het uitstekend voor elkaar met onze zelf ontwikkelende high end ‘verloningsmachine’. Dat maakt dat we goed aan kunnen haken bij de groei die ook de komende jaren in de flexmarkt zit.”
WePayPeople regelt dat voor Nederlandse opdrachtgevers met payroll diensten, salarisadministratie en backoffice dienstverlening voor uitzenders en voor internationale opdrachtgevers biedt het bedrijf payroll en contracting services.
[wpp_post_end]
Back To Top