skip to Main Content
TOP-10 MANAGEMENTBOEKEN

TOP-10 MANAGEMENTBOEKEN

Vakantie. Je hebt eindelijk rust. En eindelijk de tijd om iets voor jezelf te doen. Zoals een boek lezen. Of het wetenschappelijk is aangetoond laten we even in het midden, maar dat op je gemak een boek lezen een feest van ontspanning is, durven we best te beweren. Voor de liefhebbers hebben we in drie categorieën de zomerboeken top-10 samengesteld. Kijk, kies en geniet!
Top-10 managementboeken
Voor wie het niet kan laten om ook tijdens de vakantie te werken aan zakelijke en persoonlijke groei:
1 TopTrends voor ondernemers – Willem Overbosch
Willem Overbosch zet tien toptrends op een rij. Inspirerend, energiek en overtuigend.
2 Risicovreugde – Leo van de Voort, Rob Fijlstra
Digitale, technologische en sociale ontwikkelingen ontgrenzen het speelveld van organisaties. Terwijl veranderingen over elkaar heen buitelen, liggen échte revoluties nog in het verschiet.
3 L.I.V.E. – Leven Is Verwarrend Eenvoudig – Jan van Setten
Dit boek gaat je leven niet veranderen, dat doe je zelf. De inspiratie en handvatten in dit boek zijn bedoeld om je te prikkelen. 
4 Klantgericht leiderschap – Sydney Brouwer
Elke organisatie is zich bewust van het belang van klantgerichtheid. Het is niet voor niets dat hier de laatste jaren een grotere nadruk op is komen te liggen.
5 De binnenkant van nieuw organiseren – Jan Smit, Georgette Kempink, Guido van de Wiel
Dit boek bevat een weerslag van de lessen en inzichten gedeeld en ontwikkeld in de Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren.
6 The Wow Starts Now – Theo Hendriks
Dit boek helpt je jouw oorspronkelijke idee te herontdekken en het gloedvol tot leven te wekken met de kracht van storytelling.
7 Extreme Ownership: How U.S. Navy Seals Lead and Win – Jocko Willink, Leif Babin
Voormalig Navy Seal officiers Willink en Babin ontwikkelden op basis van jarenlange jarenlange ervaring lessen in leiderschap en organisatiepraktijk. Engelstalig.
8 Ontdek je sterke punten 2.0 – Tom Rath
Heb jij de kans om elke dag te doen wat je het beste kan? De kans bestaat dat je dat niet doet en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut
9 Make Disruption Work – Alexandra Jankovich, Tom Voskes
In dit boek gaat het om bewijslast, niet om meningen of opinies. Het geeft voorbeelden van bedrijven die een digitale transformatie hebben ondergaan en nu een gezonde digitale strategie ten uitvoer brengen. Engelstalig.
10 De kleine Covey – Jan Kuipers, Ben Tiggelaar
Covey: de zeven eigenschappen voor succes is al 25 jaar een klassieker. Covey-kenners Jan Kuipers en Ben Tiggelaar schreven een heldere samenvatting van dit meesterwerk om een eerste stap te zetten naar meer grip en succes.

Back To Top