skip to Main Content
UITZENDONDERNEMER VAN HET JAAR 2018: SPANNENDER, UITDAGENDER, AANTREKKELIJKER

UITZENDONDERNEMER VAN HET JAAR 2018: SPANNENDER, UITDAGENDER, AANTREKKELIJKER

Op dinsdag 9 oktober treffen de meest ambitieuze MKB uitzendondernemers van Nederland elkaar op het hoofdkantoor van ABN AMRO voor de finale van de ‘Uitzendondernemer van het Jaar 2018’ verkiezing. De afgelopen jaren was de spanning hoog en de strijd fel; Nederland kent vele goede uitzendondernemers die zich onderscheiden door een goed idee, een slimme strategie of een ijzeren discipline.
De inschrijving start nu
Deelname aan de ‘Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing’ staat open voor MKB uitzendondernemers   – geen detacheerders! – met een maximale omzet van € 80 miljoen per jaar.
Wie aan die voorwaarde voldoet, overtuigd is van zijn of haar onderscheidende strategie en aantoonbaar kan maken dat deze werkt, meldt zich kosteloos aan via www.uitzendondernemervanhetjaar.nl.
Criteria
Waarop wordt de deelnemende uitzendondernemer beoordeeld?

  • Ontwikkelingen in de arbeidsmarkt: hoe speel je met de organisatie in op actuele en toekomstige ontwikkelingen in de arbeidsmarkt?
  • Positionering: wat is het onderscheidend vermogen van je bedrijf, hoe zorg je voor continuïteit en groei, wat is de rol van (online) marketing?
  • Ambities en doelen: wat wil je op korte én lange termijn bereiken met je bedrijf?

Een nieuwe opzet van de finale
De finale van de ‘Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing’ is iets aangepast. De competitie wordt spannender, de vragen zijn uitdagender en deelname is daarom aantrekkelijker. De finale in ABN AMRO’s Circle biedt daardoor nog meer kennis en informatie, ook voor niet-deelnemers.
WORDT U DE UITZENDONDERNEMER VAN HET JAAR 2018? SCHRIJF U NU IN VIA WWW.UITZENDONDERNEMERVANHETJAAR.NL  EN WIE WEET PAKT U DE HOOFDPRIJS VAN €15.000!

Back To Top