skip to Main Content

Wederom verdubbeling omzet Payroll Works in 2013

Sterke groei in verzorgen backoffice voor uitzendbureaus

PERSBERICHT – Amsterdam,  24 maart 2014 – Payroll Works realiseert in 2013 voor het vijfde jaar op rij een verdubbeling van zijn omzet ten opzichte van het jaar daarvoor. De omzet in 2013 bedroeg 22 miljoen euro. Het sterkst groeide het bedrijf in het segment backoffice service voor uitzendbureaus en intermediairs. Recentelijk werd een dochteronderneming van uitzendbureau Humares klant voor deze service. Voor 2014 verwacht Payroll Works wederom een jaar met stevige groei.
Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van Payroll Works: “Vanuit onze payrolling activiteiten en de uitgebreide automatisering daarvan zijn we uitstekend toegerust om de backoffice van uitzendbureaus en intermediairs helemaal te verzorgen. In 2013 hebben we ons dan ook gericht op het uitbouwen van juist dat deel. Want ook in de uitzendbranche wordt het bijhouden van alle gewerkte uren, de juiste toepassing van premies en de facturatie van alle flexkrachten steeds vaker als belasting van de organisatie gezien. Het drukt de marges omdat het veel tijd en kennis vraagt. Met het uitbesteden van de backoffice verbeteren uitzendbureaus en intermediairs meestal direct hun marges.”
Kousbroek ziet de vraag naar flexibele arbeid de komende jaren alleen maar toenemen. “Flexibilisering van arbeid is ‘here to stay’. Met de breedte van onze dienstverlening kunnen we van grote toegevoegde waarde zijn. Dat wordt goed herkend in de markt, gezien de constante groei die we doormaken.”
De aanhoudende groei werd in 2013 ook beloond met twee awards: een derde plaats bij de FD Gouden Gazellen Awards en de vijfde plaats bij de Deloitte Technology Fast50. Naast het verzorgen van de backoffice voor uitzendbureaus richt Payroll Works zich op payrolling en salarisadministraties en levert het bedrijf contracting diensten voor buitenlandse bedrijven die geen vestiging in Nederland hebben, maar wel mensen in ons land willen laten werken.

Back To Top