skip to Main Content

Persbericht: WePayPeople opent Amsterdamse beurshandel met gongslag

Amsterdam, 11 juni 2015 – WePayPeople opende vanochtend om 09.00 uur de beurshandel in Amsterdam met een gongslag. Het bedrijf viel deze eer te beurt samen met de top tien van de Deloitte Technology Fast50 2014. WePayPeople eindigde in deze ranking als vijfde.
Iedere ochtend luidt een gast om 09.00 uur de gong om de beurshandel officieel te openen. Het openen van de handelsdag vindt plaats door (inter)nationale prominente gasten die de beurs daarvoor persoonlijk benadert. Inmiddels is de markt geopend door ministers, staatssecretarissen, captains of industry, beroemde sporters, televisiepersoonlijkheden, vertegenwoordigers van charitatieve instellingen en door vele andere vooraanstaande personen en organisaties.
julius-kousbroek-wepaypeople-beursgong
Op bijgaande foto staat Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople, bovenste rij tweede van links

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. De hoge notering van WePayPeople in 2014 werd behaald met een omzetgroei van 3.418% in de periode 2009 – 2013.

Over WePayPeople

WePayPeople regelt alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers. Snel, zeker en veilig. Met payrolling, salarisadministratie, backoffice dienstverlening voor uitzenders en internationale contracting services. Met onze dienstverlening dragen we bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt en ontzorgen we ondernemers. Via WePayPeople ontvangen bijna 4.000 mensen op tijd en volgens afspraak hun salaris.
Awards:

2014 FD Gouden Gazellen, eerste in categorie middelgroot, provincie Noord-Holland.
2014 Deloitte Technology Fast50, vijfde van Nederland.
2013 FD Gouden Gazellen, derde in categorie middelgroot, provincie Noord-Holland.
2013 Deloitte Technology Fast50, vijfde van Nederland.
2012 FD Gouden Gazellen, eerste in categorie kleine bedrijven, provincie Noord-Holland.
2011 FD Gouden Gazellen, eerste plaats van heel Nederland.

 

Back To Top