skip to Main Content

WePayPeople voor vierde keer in Deloitte Technology Fast50

WePayPeople is weer genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2016. Het is de vierde achtereenvolgende keer dat we meedoen aan deze verkiezing en een nominatie in de wacht slepen. De Deloitte Technology Fast50 is de verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Op 13 oktober wordt de uiteindelijke ranking bekend gemaakt. Afgelopen jaren eindigden we achtereenvolgens twee keer als vijfde en één keer als vijftiende in deze ranking.
Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople. “Het vasthouden van de omzetgroei over een reeks van jaren is iets om trots op te zijn. Door onze sterke automatisering zijn we goed schaalbaar. Dat payrolling in de lift zit is goed verklaarbaar. De overheid legt de laatste twintig jaar steeds meer verantwoordelijkheden op het bordje van de ondernemer. Met name de rompslomp en verplichtingen rondom loondoorbetaling bij ziekte en ontslag, maar ook de recente ‘update’ van de Flexwet en de Wet DBA zorgen voor veel kopzorgen bij ondernemers. Hoezeer je het je mensen ook gunt, je denkt wel twee keer na of je de enorme risico’s die horen bij het vaste contract nog wel kunt dragen.”

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland en is in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van deze bedrijven te erkennen. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2012-2015).

Back To Top