skip to Main Content

WePayPeople wederom op nummer 1 bij FD Gazellen Awards 2016!

Voor de zesde achtereenvolgende keer is WePayPeople in de prijzen gevallen bij de FD Gazellen Awards. Wij zijn enorm trots dat wij voor de vierde keer een gouden FD Gazellen Award in ontvangst hebben mogen nemen. De lijst van snelst groeiende bedrijven wordt jaarlijks door Het Financieele Dagblad samengesteld.

Weer in de prijzen!

Al zes keer is WePayPeople in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse FD Gazellen Awards. Zes achtereenvolgende jaren waarin wij behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En niet zomaar nominaties, want al zes jaar mogen wij het podium op om de award in ontvangst te nemen. In 2011, 2012 en 2014 stonden wij al op de hoogste trede en ook in 2016 zijn wij weer het snelst groeiende bedrijf van de regio West in de categorie groot. Dit is het eerste jaar waarin WePayPeople mag meedoen in de categorie groot. Een bijzonder knappe prestatie dus!

Al zes keer succes voor WePayPeople

In 2011 deed WePayPeople voor het eerst mee aan de FD Gazellen Awards en dat was een vliegende start. Meteen goud! Wij eindigde deze editie namelijk op nummer 1 in de landelijke ranking in de categorie kleine bedrijven. Dat eerste jaar was WePayPeople dus meteen met 918% het snelst groeiende (kleine) bedrijf van Nederland.
In 2012 was het weer prijs en werden wij wederom het snelst groeiende bedrijf. Dit keer niet landelijk, maar van Noord-Holland. In 2013 was het voor de derde keer raak en eindigde wij op de derde plaats in de categorie middelgrote bedrijven. In 2014 behoort WePayPeople voor de vierde achtereenvolgende keer tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met een knappe eerste plaats in Noord-Holland in de categorie middelgrote bedrijven. Vorig jaar behaalde WePayPeople een tweede plek met een omzetgroei van 341,5%.

FD Gazellen Awards 2016

De FD Gazellen Awards hebben dit jaar een andere indeling gekregen. De prijzen werden in voorgaande jaren per provincie verdeeld, maar in deze editie heeft de organisatie gekozen voor een andere indeling. De awards worden nu verdeeld per regio. WePayPeople valt in regio West waar wij moeten concurreren met bedrijven uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland.

Back To Top