skip to Main Content

Winnaar 2011 ook genomineerd voor FD Gazellen Awards 2012

Amsterdam, 14 november 2012 – Na vorig jaar al te zijn verkozen tot snelst groeiende Nederlandse bedrijf heeft Payroll Works voor de 2012 versie van FD Gazellen Awards in ieder geval een top 3 positie in provincie Noord-Holland veroverd. Het Amsterdamse bedrijf zal tot eind november moeten wachten voor het weet of de titel ‘snelst groeiende bedrijf van Nederland’ weer behaald wordt. Prolongatie zou een unicum zijn in het negenjarig bestaan van de FD Gazellen. Op 29 november maken de initiatiefnemers van deze prijs, Het Financieele Dagblad, credit ratings bureau Graydon en ABN AMRO bekend wie de hoogste omzetgroei heeft gerealiseerd.
Een omzetgroei van 918% binnen drie jaar zorgde voor de titel in 2011. Omdat Payroll Works in deze enorme groei heeft vastgehouden, behoort het nu dus wederom tot de grote kanshebbers. Julius Kousbroek, directeur Payroll Works: “Payrolling is een groeimarkt en wij hebben in korte tijd een goede naam opgebouwd met een zeer goede dienstverlening. Die combinatie zorgt voor een meer dan stevige groei. Het zou prachtig zijn voor de mensen die bij ons werken maar ook voor de payrollbranche in het algemeen als we weer winnen.”
Om voor de FD Gazellen genomineerd te worden, moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% behalen met alleen autonome groei, een positief netto resultaat en beperkt vreemd vermogen. Voor deze editie zijn 347 bedrijven genomineerd.
Over Payroll Works
Payroll Works is in 2008 opgericht en specialiseert zich in payroll, contracting en het beheer van salarisadministraties. Het bedrijf draagt met haar dienstverlening bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt, en ondersteunt ondernemers en zelfstandigen in hun activiteiten. Door gebruik te maken van moderne technische middelen, duidelijke communicatie en een toegewijde klantenservice heeft Payroll Works zich in haar vakgebied uitstekend geprofileerd. Naast de sterke omzetstijging heeft het bedrijf ook een stabiel bestand van tevreden klanten opgebouwd – Payroll Works verzorgt voor steeds meer bedrijven deze vraag.

Meer informatie

  • Neem voor meer informatie contact op met directeur Julius Kousbroek via 020-716 33 84.
  • Zie voor meer informatie de FD Gazellen Awards pagina.
Back To Top